Overslaan en naar de inhoud gaan

Informatie over toestand Covid-19: update 3 april 2020

Beste klanten,

De verspreiding van het coronavirus en de mogelijke gevolgen hiervan voor onze klanten krijgen momenteel onze volledige aandacht. Record Credits volgt de situatie op de voet en neemt de nodige gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Daarnaast doen we er alles aan om de continuïteit van de klantenservice te behouden.

Op deze pagina willen wij je regelmatig informeren over de verschillende maatregelen die Record Credits neemt.

Hier zijn enkele antwoorden op de meest gestelde vragen:

Buitengewone maatregelen ter ondersteuning van onze klanten

De banken, de Nationale Bank van België en de minister van Financiën kondigden zondag 22 maart uitzonderlijke maatregelen aan om particulieren en bedrijven financieel te ondersteunen wanneer zij in problemen komen door de coronacrisis.

Zo zouden klanten een betalingsuitstel van hun hypothecair krediet of ondernemingskrediet kunnen aanvragen voor maximaal zes maanden. Wij, en de andere banken, rekenen voor dit betalingsuitstel geen dossier- of administratiekosten aan.

Deze maatregelen getuigen van onze wil om je te helpen op het moment dat je het nodig hebt.

Je vindt alle details terug via onderstaande links:

Ik heb een hypothecair krediet

Ik heb een professioneel krediet  

Betalingsfaciliteiten worden verwacht voor een periode van maximaal 6 maanden en eindigen eind oktober. In tussentijd worden de terugbetalingen voor april normaal verwerkt.

Voor hypothecaire leningen vindt u bijgevoegd het aanvraagformulier voor uitstel van betaling. Gelieve dit nauwkeurig in te vullen, te ondertekenen en met de gevraagde bewijsstukken terug te sturen naar het volgende e-mailadres: BackOfficeML@recordcredits.be

Voor Professionele Kredieten vindt u bijgevoegd het aanvraagformulier voor uitstel van betaling in kapitaal. Gelieve dit nauwkeurig in te vullen, te ondertekenen en terug te sturen naar het volgende e-mailadres: BackOfficeCL@recordcredits.be

We doen er alles aan om uw verzoek zo snel mogelijk te verwerken. We begrijpen uw bezorgdheid.

Namens Record Credits.

 

Icon menu homepage

Bereken hier uw lening.

Speciale tarieven voor renovatielening en energiekrediet

Vind een Record Credits makelaar in uw buurt.

Uw makelaar Record Credits staat u graag bij met raad en daad mocht u praktische vragen hebben of meer informatie willen.