Overslaan en naar de inhoud gaan

Update COVID-19

Geachte klant,

Zoals aangekondigd op zondag 22 maart, zijn de federale overheid, de NBB en de Belgische banken tot een overeenkomst gekomen om extra maatregelen te treffen voor onze particuliere klanten om hen tegemoet te komen in deze corona crisis. Wij zijn ervan overtuigd dat deze maatregelen zullen bijdragen aan het verminderen van de ongerustheid van sommige van onze klanten die in financiële moeilijkheden verkeren.

Hypothecaire kredieten

Enkel de klanten die financiële moeilijkheden kennen ingevolge het Covid-19 virus komen daarvoor in aanmerking (zelfstandigen, technische werkloosheid…)

Bent u in dat geval dan kan u ons ook een aanvraag bezorgen om van deze betalingsfaciliteiten te genieten. U moet daarvoor een mail sturen met daarin gedetailleerde uitleg omtrent hoe en in welke mate uw financiële situatie negatief beïnvloed werd door het Coronavirus.
Het is van belang dat u ons deze toelichting, indien mogelijk met bewijsstukken in bijlage, bezorgt teneinde ons toe te laten uw vraag te onderzoeken en na te gaan of u in aanmerking komt.

U dient uw aanvraag per mail te bezorgen op volgend adres : BackOfficeML@recordcredits.be

Momenteel zijn de modaliteiten nog niet definitief vastgelegd maar van zodra dit duidelijk is, zal uw aanvraag onderzocht worden en de beslissing of u al dan niet in aanmerking komt, zal u zo snel mogelijk bezorgd worden.

Namens Record Credits.

 

1. De onderhandelingen tussen de overheid en Febelfin zijn momenteel nog aan de gang. De aard van de betalingsfaciliteiten zal afhangen van het resultaat van deze besprekingen en/of van de technische mogelijkheden.

Icon menu homepage

Bereken hier uw lening.

Speciale tarieven voor renovatielening en energiekrediet

Vind een Record Credits makelaar in uw buurt.

Uw makelaar Record Credits staat u graag bij met raad en daad mocht u praktische vragen hebben of meer informatie willen.