Profiel

Record Credits is sinds haar ontstaan in 2001 uitgegroeid tot een volwaardige bank voor particulieren en ondernemers.

Belgische kredietgever voor particulieren en lokale zelfstandigen

Record Credits richt zich op particulieren en zelfstandigen. Overal in België bieden we u een volledig gamma van consumenten- en woonkredieten. En ook in het Groot-Hertogdom Luxemburg kunt u een consumentenkrediet bij ons afsluiten. Zo vindt u ongetwijfeld een lening op maat van uw behoeften.

Record Credits is de marktleider op de Belgische kredietmakelaarsmarkt. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke service, ondersteund door een netwerk van makelaars met jarenlange ervaring in kredieten. Jaar na jaar leggen we stevige resultaten neer. En als dochteronderneming van ING Belgium kan Record Credits rekenen op een stabiele financiële basis.

Zoekt u een vertrouwensrelatie op lange termijn, waar u als klant centraal staat? Dan bent u bij Record Credits aan het juiste adres. Over heel België staan 650 onafhankelijke kredietmakelaars en 440 autodealers klaar om u te helpen. Ze zetten zich dagelijks in om u de juiste oplossing te bieden. Want uw tevredenheid is voor ons prioriteit.

Waarom we met onafhankelijke kredietmakelaars werken? De reden is eenvoudig: ze luisteren naar uw verhaal en bieden u een aangepaste oplossing. Onze makelaars nemen de tijd voor u en begrijpen als geen ander hoe u vooruit wilt.