Missie en waarden

Onze missie? U als klant veilige, eenvoudige en transparante bankproducten aanbieden.
Door te kiezen voor een persoonlijke en hartelijke aanpak en klare taal te spreken, bouwen we graag op lange termijn een vertrouwensrelatie met u op.

Missie en waarden

Of u nu particulier of lokaal ondernemer bent, Record Bank wil een bank zijn waar u zich thuis voelt. U bent voor ons geen nummer. Integendeel: met een sterke lokale aanwezigheid en persoonlijke dienstverlening willen we een vertrouwensrelatie met u opbouwen. En dat op lange termijn.

We willen u goed leren kennen. Zo kunnen we aan uw behoeften beantwoorden voor het dagelijkse beheer van uw bankzaken en tijdens de sleutelmomenten in uw leven.

Daarom maken we duidelijke keuzes:

U krijgt bij ons veilige en eenvoudige bankproducten die in klare taal worden uitgelegd.
We werken uitsluitend via zelfstandige bankagenten en kredietmakelaars over heel België. Zij zijn lokale ondernemers. En ze kunnen dus beter dan wie ook inspelen op uw behoeften.
Eenvoudig, hartelijk en zonder pretentie. Dat is wat we willen zijn. Die waarden leiden ons in alles wat we ondernemen.
Veilig bankieren is essentieel. Daarom doet Record Bank aan goed risicomanagement en gezond balansbeheer.

4 kernwaarden

We onderscheiden ons met vier kernwaarden die u nergens anders vindt. Ze vormen de basis van onze identiteit:

Record Bank streeft naar eenvoud en hartelijkheid. We willen in klare taal en zonder pretentie handelen en communiceren. Een persoonlijke aanpak en aandacht voor de specifieke behoeften van elke klant vormen een essentieel onderdeel van onze activiteiten. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier een volwaardige en kwalitatieve bankservice kunnen bieden.